Vaken med mig själv

God morgon. Tisdagsmorgon. Som alla andra vardagsmorgonar.


Igår var vi och tittade på en dodge-pickup. De är så sjukt jävla stora. Rymliga absolut. Men att parkera den lär bli en utmaning om vi skulle skaffa sån i framtiden.

Annars så är jag väl fortfarande besviken att jag inte kom vidare i SU processen. Jag fortsätter leta.ö andra öppningar.  Men så surt, mest för att jag inte vet VARFÖR jag inte blev vald, gjorde jag fel eller sa jag inte de rätta. Varför varför varför...

Idag är det den 21a och nästa vecka ska jag ha BIM. Det hade varit så fantastiskt om det gick fort denna gången. Mest bara för att det är så "krystat att känna att NU myser vi till det bara för att de ska göras. D hade t.o.m sagt till S att "han bara användes för avel nu".
Ja... tack för den...

Är så rastlös.  Orkar fan inte vänta på att ett fast jobb ska dyka upp och orkar inte vänta på att få bula på mage. Vill ha allt NU.

btw, inbillade symptomer: ont i äggstockarna. Är de ägglossning eller annat??


"Living on past achievements"

God morgon! 


Ännu en tidig dag på bussen. Det är inte mycket som behöver gå snett för att jag ska bli försenad å kanske missa bussen, när jag har två minuter till godo. De4 är lite optimistiskt med tid. Men än så länge går de bra.


Vi ska ut med husvagnen idag. Så igår var D på föräldramöte medan jag skulle packa husvagnen. Jag tog hand om tvätten och lade i kläder till mig och A, plus handdukar å lakan. Sedan skulle jag natta A OCH somnar.

D gjorde ett tappert försök att väcka mig. Men jag gick då bara från en säng till vår säng och somnade om. Var så trött!!
Sen var D tjurig att jag ute packat husvagnen som lovat å när jag sa att jag var trött, så sa han att vi kanske inte skulle åka i helgen då.
Då började jag lipa ...

Alltså jag var så trött, så det var nästan skönt att gråta lite. Men allt lugnt. Allt är packat, så jag åker direkt från jobbet sen med buss 4 från Skövde.

För övrigt så var jag på SU rekrytering i förrgår. Nästa steg är intervjuer nästa vecka som de ska ha skickat ut inbjudningar för igår eller idag... jag har inte fått något mail än, så det känna rätt illa just nu. Å jag tänker: att även om jag har N som god referens och som gärna talar gott om mig, så kan jag inte leva på gamla meriter. Vi var 20 personer å de kanske ska intervjua 10, baserat på skrivuppgift och hur de muntliga gick. Å jag känner mig orolig att allt sket sig 😭

Igår åt jag lunch med I, för att höra hur de gått på hennes mvc besök. De hade gått bra och redan 4 jan skulle de få göra ul. Så kul 😚


Passade på att fråga om hon ville följa mig till apoteket efteråt för å köpa folsyra, eftersom det ska en äta när en ska bli gravid. Då höll hon på att sätta suahibiten i halsen för hon trodde jag skulle säga ATT jsg var gravid. I wish, att de va så supersnabba spermisar.

Så gick å inhandlade folsyra och sen var den lunchtimmen slut och jag återgick till jobbet.

😪
Nu ska jag fortsätta med att dricka mitt kaffe å kolla lite youtube. Om bussen kommer i tid till falköping så ska jag nog sätta mig på Skövde bussen för att få 45 min gratis vila innan jag är framme vid jobbet. 

Ses!


Återkomsten

Hej


Detta var en evighet sen.
Sist jag skrev var under kategorin 2 månader.  Nu är BabyRex 56 månader och kallas inte ens Babyrex längre  (inte så konstigt när en är 4 år kanske).

Så varför denna återkomst och varför just här?
Svaret är simpelt. Vi vill såklart ha en till liten. Å jag vet att de enda två bloggarnas någonsin håller vid liv är min gymnasie-nogg och den här. Dessutom är det så mycket som händer när en är gravid, men mycket glöms bort. Därför vill jag börja blogga igen.

Sist började bloggen när det var 100 dagar kvar. Nu vill jag börja innan det ena finna något att räkna ned till.

Så i dagsläget ser det ut som följer:
- i tisdags den 12e nov plockade jag ut min spiral, dels för att jag haft en del ont de senaste gångerna jag haft mens och tänkte att om jag plockar ut den så märker jag om det blir bättre eller gör lika ont.

Men också för att kunna få bli gravid igen. 
Inget är givet och ingen vet hur lång tid det lite ta denna gången. 

Sist så slutade jag med p-piller vid nyår 2011 och sedan följde 8 jobbiga månader av väntan, besvikelse av varje gång mensen kom och alla negativa gravtest.

Nu vill jag hoppas på att jag inte blir lika stressad och försöker verkligen tänka att de blir när de blir. Men fick jag önska nåt så skulle de gå fort. Helst att de4 tog sig redan igår på första försöket.


RSS 2.0