Tredje gången gilt - sista kapitlet


Då satsar vi på en tredje och (förhoppningsvis) en sista graviditet. Med förhoppningsvis menar jag att denna inte avbryts och att vi har inte planerat mer än tre stycken.

Tidsmässigt gick detta väldigt snabbt. Jag och Dennis prata om att en till bebis när C är runt 3 år blir nog bra. Sen så har vi erfarenhet av att det kan ta 7-8 månader. Så den 15 december bokade jag en tid för att ta ut spiralen. I tiden hade jag nog ägglossning då. Men det var nog på dagen som vi missade att pricka in. Så den 2 januari hade jag min senaste mens och sen skulle jag haft nu igen. MEN det blev ett plus istället. Så enligt app-räknaren är det beräknat till 15 oktober om allt går väl och det vill jag hoppas och tro ❤

Såklart finns det redan ett arbetarnamn på den lilla celldelningen. Jag har bestämt för att kalla hen BabyBullen. Eller bara Bullen. Varför?
Jo. I vanlig ordning så valde jag att berätta  först för IW enligt tradition. Jag sa samtidigt att jag skulle vilja berätta det på ett kul sätt för Dennis denna gång. Tidigare har jsg bara visat testen. Så denna gång ville jag skoja till det. Vad är mer klassiskt än en bulle i ugnen?
Så i lördags morse - efter att jag tagit ett digitalt test för att absolut vara på säkraste sidan  - så satte jag på ugnen på 225c och  stoppa in EN KANELBULLE. När Dennis kom in i köket så sa han, 
- Vad har du i ugnen då?
- Du får titta, sa jag.
- Bulle? Vad äre nudå?
- Ja, har du satt den där i?
- ... Äru gravid ?

Baam! Han fatta galoppen rätt snabbt... Sen är han ju såklart inte helt tappad, han förstår ju hur barn blir till. Men det var kul att berätta så. 
Dock blev denna bullen bränd. Så hoppas INTE jsg bränner BabyBullen, haha.



Samma dag video-chatta jag med mamma (pappa) och systrarna och berätta då med. Även senare visade jag bull-filmen för Angie. Dennis berättade för sina föräldrar samma dag med. Så nu är den innersta cirkeln meddelad.

A kommer få veta när den osäkra perioden är över, så kanske om 2 månader cirka.

🤰 Hur mår jag då?
Bra faktiskt. Jag känner mig glad. Inte orolig. Jag har fullt upp på jobbet med min utbildning I flyttkontroll, så den tar upp det mesta av min tid och gör mindre utrymme för stt grubbla över orosmoment i samband med detta.
Jag "känner mig inte gravid". Inga ömma bröst, inte ens synliga blodådror. Pyttelite molande, men mycket pyttelite.
Jag känner mig mest hungrig, så därför ska jag gå å äta nåt nu. Uppdaterar om 1 vecka om inget annat dyker upp 😘

RSS 2.0