GodMorgon Tisdag!

Haha börjer dagen genom att "outa" min grabb. Den här lillkDDen HATAR att ligga på mage, men nu på morgonsidan efter morgonslurken ville han inte somna om i sin vagga. Så jag var snäll mor och lade honom på sidan i vår säng med puh-nappen i mun. Det första han gör då är att borra ner sitt lilla huvud i madrassen. Jag vände honom på sidan igen, men direkt gjorde han samma sak igen. Så jag hjälpte honom på traven att lägga sig bekvämt på magen (lilla handen hänger inte riktigt med runt). Å nu stensover han, hihi <3
 
lägger såklart till en bild på znoosies (för att jag är busig)
 
Det dumma just nu är att jag är hungrig. Har förut gått ner till undervåningen och låtit babyvakten varit på. Men nu när han sover på magen vet jag inte om jag vågar lämna honom själv (Hönsmamma Deluxe!). kanske ska försöka lite försiktigt vända honom på rygg sä jag kan gà ner och äta lite  =)
 

snart midnatt som råder

Godkväll, ligger i sängen och skriver med min note-penna. Det går bättre och bättre roligt nog, är mycket nöjd
 
ldag är det precis en vecka sedan operationen. Det har känts bättre idag. Det "kliar" vilket jag tror att det betyder att det läker. kommer vara så skönt sen när stygnen är helt borta. Men det får ta den tid det tar, så länge allt blir bra till sist.
 
A.J har varit väldigt snäll idag med (som alltid känns det som) Vi sov länge imorse för jag hade huvudvärk, så vi gick upp vid 11. Vi åt frukost, slappa vid tvn. Sen fick jag för mig att jag skulle baka cheesecake så då fick vi gå promenad till affären, å det var skönt för det var underbart väder!
 
Sen baka jag, klockan tickade på så det blev middagsdags och jag gjorde ugnspannkaka som blev perfekt!
 
På kvällen fixade jag klart dopinbjudnlngarna så imorgon ska jag lägga dem på brevlådan så kan jag bocka av ännu en sak ifrån göra-listan. 
 
Nu ser jag att klockan sprungit ifrån mig. Dags att sova som mina znoosehörningar redan gör. Imorgon är det tisdag och ännu en dag närmare helgen, som jag längtar!
 
Å får jag som jag vill sä kanske jag och lilla sonen uppe i sthlm nästa vecka :)
 
Tills vidare säger jag god natt och sover in en ny kommande dag...
 
 

RSS 2.0