Då provar vi igen. 5+0


Fyra månader senare. Då har det hånt igen. Det mest fantastisks men också mest ångestfyllds, ett nytt plus. Eller beroende på test så är det två streck eller i klartext GRAVID.

Jag upptäckte det för 6 dagar sedan. Men jag har knappt velat skriva om det på grund av hur det slutade sist. De enda som vet i dagsläget är såklart D men också bästa IW.
Mina föräldrar kommer ner den 12e okt och (förhoppningsvis) är jag i v. 10 (9+1 enligt egna och app beräkningar). Jag har inget behov av att berätta för någon innan dess - vilket är såklart sorgligy, för det betyder att jag inte vågar vara glad.

Sist hann jag gå in i v 11 innan det avtog och visst kan ju vad som helst hända, men väntar jag i en månad nu utan att någon mer vet kan jag kanske hantera det bättre än sist. För jag var såklart ledsen, men alla blev så ledsna och bekymrade att jag kände att jag var tvungen att intala alla andra och även mig själv att allt var okej ändå (fast det såklart inte var bra med missfallet p0 något sätt alls).

Men nu försöker jag befinna mig i nuet och i denna graviditer. Beräknad mens hade jag i förra fredagen (7/9) och även om jag inte kände nåt symptom köpte jag ett test ändå. Det visade gravid 1-2, vilket var både chockande och glatt.
Dagen efter tog jag ett till test (ett simplare test). Men det visade så svagt streck så kändes nästan menlöst att ta ett.
Efter det har jsg såklart försökt gå och känna lite extra. Det enda som hänt hittills är att endast bröstvårtorna är ömma, men inte resten av brösten. Vilket är så konstigt eftersom för 5 månader sen var brösten jätteömma och gjorde ont hela tiden. Men nu känns de inte alls. Inbillar mig dock att brösten blivit mer runda och den bekanta tydliga blå blodådern på bröstet (som jag även fick med A) syns tydligt. 
Idag den 13/9 tog jag ett till test och då stod det gravid +3 Så hormonet har ökat på en vecka och det är alltid nåt.


Jag blir emellanåt irriterad på att det känns som ett tvång att ha ont eller må dåligt för då är en gravid, annars är du bara inbillningssjuk! Men mitt rationella jag förstår såklart att alla är olika och även jag är olika i mina graviditeter.
Så även om jag hittills är förskonad från ömma bröst, illamående och trötthet så lär ju något komma OM jag har sån tur denna gången att jag får fullborda denna graviditet.

Men status för dagen är att jag är i v.6 och det lilla fröet i bottenmagen har Marängen som arbetsnamn. Symptom är ömma bröstvårtor.

Imorgon ska jag ta mig i kragen och ringa mvc för ny inskrivningstid.

/ #BabyMarängen



RSS 2.0